Kursoversikt


  • Selvhypnose (Helgekurs) – En blanding av meditasjon og fokus.

  • Reading (Helgekurs) – Du lærer hvordan få kontakt med din intuisjon.n.

  • Enneagrammet (Helgekurs) – En beskrivelse av menneskets dype og ubevisste motivasjon for å gjøre det de gjør.

     

    Kursene foregår på mitt behandlingsrom på Strømmen. Jeg leier rom hos Sariel i 2 etg i Strømsveien 56B. Alle kursene er aktive kurs hvor du lærer ved å praktisere. Det blir derfor en blanding av en teori og praksis. Den morsomme måten å lære på. Kursene er en reise i deg selv, samt at de åpner opp forståelse for andre. Ofte føles det som tiden står stille eller at vi har et hav av tid fordi det som skjer når vi våger å gå inn i oss selv og utforske er så utrolig spennende og gir så mye energi.

    Alle kurs vil være på forespørsel.

Beskrivelse Av Kursene

 

Selvhypnose

For å kunne delta på selvhypnose må du ha gjennomført Hypnoterapitimer og lest boken Følelsenes hemmelige språk.

Selvhypnose er designet for vanlige mennesker med normale hverdagslige problemer og mål. Hvis du passer inn i denne kategorien, som de fleste av oss gjør, tror jeg du vil bli svært fornøyd med resultatet. Jeg anbefaler det ikke hvis du har alvorlige psykiske lidelser.

Selvhypnose, 7th Path Selv-Hypnose, kan sette deg fri fra gamle mønstre som har begrenset deg inntil nå, på nesten alle områder av livet ditt. Den lar deg også velge hva slags nye mønstre og overbevisninger du ønsker å etablere og forsterke for fortsatt personlig forbedring og vekst. Det kan også gi deg ny åndelig retning i livet ditt, og en følelse av forbindelse til en høyere makt.

En effekt som synes å være assosiert med regelmessig bruk av selvhypnose er følelsen av ro. Det blir ofte beskrevet som følelsen av å være mer avslappet, tålmodig og rolig eller ikontroll. Når stress som er der i form av gamle ubrukelige følelser er fjernet fra kroppen og underbevisstheten ses det en tendens til at utøvere opplever bedre helse- og mer optimisme.

På kurset vil det bli mye tid til å øve på teknikkene som du lærer.

Reading: Introkurs.

Introduksjonskurset er et helgekurs der du lærer teknikker og verktøy for intuisjon og clairvoyance. Reading er å arbeide med energier. På dette kurset lærer du noen grunnleggende innføringer i det å jobbe med energier og å kunne bruke det som verktøy i livet ditt. På kurset øver vi ved å lese hverandre. Ved å sitte og lese en annen person vil du bidra til at personen forstår sine problemer på en dypere måte. Det er den situasjonen personen er i her og nå som kommer opp. Du lærer ikke å spå i fremtiden men du lærer heller å hjelpe den du leser å se mulighetene i livet som de selv kan skape. Slik at de kan finne sin unike vei og sitt fulle potensiale. Ved selv å bli lest vil du oppleve det samme. Et annet ord for Reading er sjel til sjel kommunikasjon.

Enneagram Kurs – Del I

Enneagrammet er en beskrivelse av menneskers dype og ubevisste motivasjon for å gjøre det de gjør. På kurset vil du få større kontakt med din innerste kjerne. Du vil forstå din ubevisste drivkraft, forstå andre sin ubevisste drivkraft, hvordan drivkraften påvirker og motiverer typene til å handle slik de gjør, veien ut av de fastlåste tanke- og handlemønstrene. Når du blir klar over hvilken type du er, kan du velge å gjøre noe annet enn det du alltid har gjort. Slik kan du komme nærmere det du ønsker deg. Bli den beste versjonen av deg selv, for deg selv og for andre

Her er noe av det du vil lære om de forskjellige typebetegnelsene.

Er du type 1, bli bevisst på hva godt nok betyr

Er du type 2 prøv å bli mer bevisst dine egne motivasjoner når du hjelper andre

Er du type 3 vær ærlig med deg selv og andre om dine følelser og behov

Er du type 4 vær oppmerksom på hvordan du reagerer følelsesmessig og skill følelser fra fakta.

Er du type 5 bli bevisst på å legge merke til hvor din oppmerksomhet går når du er sammen med andre

Type 6 bli bevisst på din angst og akseptere den og vær mer tilstede i den.

Type 7 bli bevisst på din impulsivitet og øv inn en vane med å heller observere enn å gi etter for impulsene

Type 8 din virkelige makt ligger i din evne til å inspirere og oppmuntre andre ikke å gi ordre

Type 9 bli bevisst ditt behov for å få fred, ikke bare tilfredsstill andre, det er plass til deg også