Selvhypnose


Hva kan Selvhypnose gjøre for deg?

Cellene i kroppen kommuniserer med hverandre, det samme gjør bindevevet. En massasje vil gjøre at du føler deg avslappet og samtidig fylt med energi. Er du stresset vil en bindevevsmassasje helt klart få deg til å slappe av, noen av mine kunder sovner og får seg en power nap. Anbefales for slitne sjeler.

Hvordan foregår selvhypnosen?

Du vil få en serie med hypnotiske forslag og en spesiell teknikk som du blir trent i å bruke. Dette vil resultere i positive forandringer i livet ditt. Det er ulikt noe annet system for selvhypnose som finnes fra før. Det er annerledes, fordi det har innebygde trinn som arbeider for å fjerne gamle ubevisste barrierer for et godt liv. Du får innføring i selvhypnose ved å ta Hypnoterapi time eller kurs i Selvhypnose. Du vil få tilgang til Selvhypnose teknikkene etter å ha tatt Hypnoterapi først eller at du tar Selvhypnose kurs. Selvhypnose brukes som supplerende hjelp etter at du har hatt hypnoterapi.

Hva kan behandles med Selvhypnose?

«Gi en mann en fisk og du har gitt han mat en dag. Lær han å fiske og du har gitt han mat for resten av livet». Dette oppsummerer den primære hensikten med 7th Path Selv-hypnose metoden. Når du har lært å bruke Selv-Hypnose metoden kan du holde deg fri fra feilprogrammering i fremtiden, og bruke selvhypnose for å hjelpe deg å nå nesten alle mål som du har lyst til å oppnå i fremtiden.