Behandlinger - Reading


Bakgrunn

Jeg har alltid hatt sterk intuisjon. Tidligere tok jeg inn andres energier og smerter og trodde de var mine. Etter at jeg startet på Akasha skolen i Oslo, lærte jeg forskjell på andre sine energier og mine. Jeg ble da i bedre stand til å lese andre på en god måte.

Hva er Reading?

Reading er som å forstå andre sin energi. Du har helt sikkert opplevd dette selv. For eksempel. du møter en person og du vet øyeblikkelig om personen snakker sant, er til å stole på, ikke å stole på eller annen informasjon som du bare føler. Noen sier at det er magefølelsen som hjelper dem, andre definerer det som intuisjon. Jeg bruker min intuisjon når jeg hjelper de som kommer til meg. Jeg er klarhørt og klarfølt. Når jeg har kunder så får jeg informasjon som de trenger. Alt jeg gjør er å sette meg ned, nullstille meg selv og be om å få informasjon som du trenger. Når du får dette i form av ord fra meg, gir det deg kraft til å ta tak i det som er dine utfordringer i livet. Det blir en opplysthet eller forståelse som gir deg krefter. Det føles magisk.

Hvordan Foregår Reading Behandlingen?

Når du kommer til meg setter vi oss overfor hverandre og du gir meg tillatelse til å gå inn i din energi og hente informasjon. Jeg vil da få informasjon som jeg best kan forklare som klarfølt eller klarhørt. Noen ganger får jeg bilder, andre ganger hører jeg setninger, jeg kan føle energier som er i rommet sammen med oss og noen ganger vet jeg bare ting, som jeg umulig kan vite. Reading er et spennende møte mellom to sjeler hvor min jobb er å formidle det som kommer opp. Jeg kan ikke spå i fremtiden. Reading er mer et terapeutisk verktøy for å hjelpe deg videre, hjelpe deg til å bli mer bevisst hva du trenger å jobbe med. Dette er spennende og verd å prøve, og det er ikke skummelt eller unaturlig i det hele tatt.