Bindevevsmassasje

 

Hva kan Bindevevsmassasje gjøre for deg?

Cellene i kroppen kommuniserer med hverandre, det samme gjør bindevevet. En massasje vil gjøre at du føler deg avslappet og samtidig fylt med energi. Er du stresset vil en bindevevsmassasje helt klart få deg til å slappe av, noen av mine kunder sovner og får seg en power nap. Anbefales for slitne sjeler.

Hvordan foregår selve Bindevevsmassasjen?

En behandling i Bindevevs-massasje starter med at jeg benytter utvalgte, rolige massasjegrep. Først og fremst på musklene. Under behandlingen vil jeg finne frem til muskler som er spente. Noen ganger jobber jeg bare på en muskel, eller en del av muskelen, andre ganger flere.

Selv personer, som normalt har vanskelig for å slappe av, kan oppleve dyp avslapping meget raskt og selv korte behandlinger på 15-20 minutter kan gi gode resultater.

Hva kan behandles med Bindevevsmassasje?

Bindevevsmassasje passer utmerket som behandlingsmetode. Ved nakke- og ryggproblemer, stiv brystkasse og pusteproblemer og smerter i muskler. For stressede personer, muskelspenninger og muskelsmerte.For de som trenger ro i kropp og sjel. For de som føler seg ille til mote eller gjennomgår personlige kriser. Massasjen gir en umiddelbar effekt og en skjønn følelse av velvære.

Du kan velge mellom følgende massasjer:
  • Rygg massasje, nakkemassasje og energibehandling på nakke og hode – 45 minutter
  • Ryggmassasje, armer, føtter og ben massasje med energibehandling – 60 minutter
  • Kun energibehandling på nakke og hode 30 minutter
  • Fotsone med rygg massasje og energibehandling 60 minutter